Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Hard Case Chitara Acustica Soundsation SCWG-BV deluxe

Cod: 102176 / Brand: Soundsation

Case pentru chitara acustica, realizat din material de cea mai buna calitate, echipat cu sisteme mobile cromate si prevazut cu incuietoare. Se potriveste multor chitare acustice cu corp mare si chiar celor cu corp Grand Auditorium: Fender, Gibson, Takamine, Sigma, Epiphone, Ibanez, Taylor, Martin etc. Culoare maronie.

pret: 298 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Case chitara acustica
  • Realizat din material dur
  • Echipat cu sisteme mobile de inchidere cromate cu incuietoare
  • Se potriveste multor chitare acustice cu corp mare si chiar celor cu corp Grand Auditorium: Fender, Gibson, Takamine, Sigma, Epiphone, Ibanez, Taylor, Martin etc.
  • Culoare maronie
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii