Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Soft case chitara electrica Boston CEG-250

Cod: 104268 / Brand: Boston

Boston CEG-250 este un case robust, ușor, moale, umplut cu polistiren si acoperit cu un strat de material textil impermeabil. Acest toc de chitara este potrivit pentru majoritatea tipurilor de chitare electrice. Griful și corpul sunt protejate și asigurate in locașurile din partea de sus. Interiorul este echipat cu un compartiment cu încuietoare pentru accesorii, cum ar fi pene, corzi de rezerva, curea sau un tuner de acordat.. Desigur, există încă loc pentru portofel, chei și telefonul smartphone. In partea laterala veti găsi un spațiu pentru partituri sau tabletă. Puteti purta CEG-250 fie pe umar cu ajutorul bretelei sau prin intermediul mânerului care tot odata ajută la protejarea mâinilor find echipat cu material din imitație de piele.

pret: 349 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • toc din polistiren
  • acoperit cu pânză impermeabilă
  • pentru modelul de chitară electrica
  • prevazut cu buzunar pentru accesorii
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii