Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Dispozitiv antrenament degete Boston BGT-100

Cod: 102106 / Brand: Boston
5/5 - 2 evaluari

Boston BGT-100 este un dispozitiv proiectat pentru a dezvolta si a mentine puterea si dexteritatea degetelor, a mainilor si a antebratelor. VariGrip dispune de un design ergonomic, cu tensiune variabila ce poate fi modificata pentru fiecare deget in parte.

Boston BGT-100 este dispozitivul de antrenament ideal ce poate fi utilizat inainte de repetitii si spectacole, si este recomandat tuturor muzicienilor.

pret: 46 lei

IN STOC
Livrare imediată.

REVIEW-uri CLIENTI
(2 comentarii)
Dusan Valeriu - 21.05.2016
L-am gasit in Londra cu 11 £, (peste 70 de lei), la magazinul acesta este un super deal. Produsul este excelent si datorita faptului ca se poate regla tensiunea de apasare.
Johny - 17.10.2014
Probabil cel mai bun dispozitiv de acest tip. Printre avantaje se afla cu siguranta posibilitatea de a exersa muschii fiecarui deget prin reglarea individuala a tensiunii arcurilor. Usor de folosit si la indemana aproape oriunde te-ai afla. Fiind creat pentru chitaristi si bassisti, sub capacul de culoare gri ce se vede in imagine prezinta 3 profile din plastic ce simuleaza corzile unei chitare a.i. atunci cand nu folosesti pentru o perioada chitara poti pastra "bataturile" degetelor prin apasarea acelor profiluri
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii