Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Polish chitara Planet Waves PW-PL-02

Cod: PW-PL-02 / Brand: Planet Waves

Produsul Planet Waves Liquid Carnauba Wax pentru ingrijirea instrumentului este un protector si sealer natural de calitate premium. Produsul contine ceara din lemn de carnauba brazilian, astfel chitara capata stralucire chiar dupa prima aplicare. Este necesar sa aplicati doar o cantitate mica de produs pe o carpa pentru polishing si sa o intindeti pe instrument intr-o miscare circulara. Dupa ce se usuca ceara, aceasta trebuie inlaturata cu o carpa curata.

pret: 28 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Producator: Planet Waves
  • Tip produs intretinere: Polish
  • Continut: Ceara procesata chimic din lemn de Carnauba brazilia
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii