Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Set intretinere chitara Dunlop 6501

Cod: 101064 / Brand: Dunlop

Folosirea zilnica a setului "Dunlop 6501 Formula 65" pentru polish ajuta la conservarea finisajului chitarei. "Body Gloss Cream of Carnauba" este cel mai inalt grad de ceara carnauba, cu o formula proprie. Lustruieste si infrumuseteaza instrumentul, in timp ce ascunde eventualele fisuri din instrument. Dupa utilizare, este lasata in urma o bariera rezistenta la umezeala si la urme. Include "4 oz. each of Formula No. 65 Guitar Polish & Cleaner", "Bodygloss Cream of Carnauba", "100% cotton polishing cloth" si instructiuni de utilizare.

pret: 45 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Bodygloss 65 - crema de carnauba - 118ml
  • Formula 65 - polish si curatator - 118ml
  • Carpa din bumbac special conceputa pentru chitara
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii