Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Dunlop 6502 - Set Intretinere Chitara

Cod: 104116 / Brand: Dunlop

In acest pachet se afla doua din cele mai populare produse de intretinere de la Dunlop. Fretbord 65 Ultimate Lemon Oil & Formula 65 Polish sunt utilizate de cantareti si tehnicieni de peste tot pentru a-si intretine instrumentele, deci este normal ca aceste doua produse sa fie in acelasi pachet. Formula 65 Polish a devenit standardul industriei pentru curatare zilnica a instrumentelor, nu lasa reziduri si are un echilibru chimic potrivit pentru pastrarea oricarui finish. Fretboard 65 Ultimate Lemon Oil este complementar caci curatara fretboard-ul si ii aduce luciul original. Ambele produse lasa in urma un strat protector impotriva petelor si umezelii. Acest set contine si doua microfibre de curatare.

pret: 70 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  •     Formula 65 Polish & Fretboard 65 Ultimate Lemon Oil
  •     Setul contine doua microfibre de curatare
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți mulțumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii