Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Set intretinere chitara Dunlop 6504

Cod: 6504 / Brand: Dunlop

Setul de intretinere Formula 6504 a devenit produsul standard utilizat in industrie pentru intretinerea chitarelor, atat de catre tehnicieni, service-uri de reparatii, cat si de chitaristi. Kit-ul 6504 contine tot ce aveti nevoie pentru a intretine finisajul chitarei, tastiera si corzile acesteia.

Polish-ul Formula 65 creeaza un luciu autentic, fara reziduri, intr-un timp foarte scurt, utilizand un balans chimic potrivit pentru ce nu afecteaza niciun tip de finisaj.

Fretboard 65 Ultimate Lemon Oil reprezinta completarea ideala pentru intretinerea tastierei, si are functia de a reda culoarea naturala sau finisata a acesteia.

In cele din urma, Ultraglide 65 String Conditioner protejeaza corzile de murdarie si coroziune, extinzand astfel durata de utilizare a acestora. Kit-ul de intretinere pentru chitara Dunlop 6504 include doua carpe pentru polish si un Stringwinder Dunlop.

pret: 99 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Producator: Dunlop
  • Model set: Formula 6504

Kit-ul include:

  • Guitar Polish and Cleaner - Formula 65
  • Ultimate Lemon Oil - Fretboard 65
  • String Clenaer and Conditioner - Ultraglide 65
  • 2 carpe pentru polish
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii