Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Solutie intretinere corzi Soundsation SC-GTR

Cod: SC-GTR / Brand: Soundsation

The string cleaner™ este elementul suprem pentru a curata chitara si alte instrumente cu coarde. Forma sa si carpa din microfibra, sunt concepute pentru a elimina depunerile nedorite din interiorul corzilor.  Nu aveti nevoie de nici un  lichid. The string cleaner™ este lavabil si poate fi utilizat de sute de ori. Folositi-l  cu regularitate inainte de a pune deoparte instrumentul. Acesta va pastra tonul, forta, si, astfel durata corzilor creste.

 

 

 

pret: 36 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii