Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

BOSS BCB-30 - Pedal Board

Cod: 100287 / Brand: BOSS

Dealer Autorizat BOSS - Roland Romania

Boss BCB-30 este un case pentru 3 pedale pentru efecte de chitara. Fabricate din rasina de inalta calitate, sunt perfecte pentru setarile pedalele Boss. BCB-30 vine echipat cu cabluri insert (tip L-L) pentru cele 3 pedale si cabluri paralele DC, tip polip (Adaptor Optional tip PSA).

pret: 125 lei

IN STOC
Livrare imediată.

Boss. BCB-30 vine echipat cu cabluri insert (tip L-L) pentru cele 3 pedale si cabluri paralele DC, tip polip (Adaptor Optional tip PSA).

REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii