Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Pana de chitara Timbertones Thai Rosewood TIMT-THR

Cod: Q996Q / Brand: Timbertones

Lemnul de trandafir Thai este unul din cele mai frumoase din gama de produse de culori maronii si portocalii. Sunt realizate din cel mai bun lemn si sunt finisate manual pentru a le oferi acea stralucire si textura superba. Timber Tones au o forma unica, bazata pe design-ul clasic 351, dar sunt cu 2.4mm mai groase la grip, iar spre varf se subtiaza pana la 0.7mm. Lemnul de trandafir Thai are o duritate medie si ofera o frecventa relativ naturala. Desi adauga o adancime tonului majoritatii chitarelor acustice, nu altereaza frecventa tonului.

Pret per bucata.

pret: 6 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Material: Thai Rosewood
  • Lemn de duritate medie, pentru chitare acustice
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii