Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Potentiometru linear chitara 250 K Ohm Alpha ALP250-B42

Cod: 102958 / Brand: Alpha

Potențiometrele 250K sunt utilizate de obicei pentru dozele de tip single-coil, în timp ce potențiometrele 500K sunt potrivite dozelor de tip humbucker. Cu cât valoarea rezistenței este mai mare, cu atât sunetul va fi mai strălucitor (mai puține înalte vor fi diminuate). 1MEG pot fi utilizate pentru a face dozele humbucker să sune mai strălucitor. CTS este (încă din anii 50) un standard de fabricație în Statele Unite ale Americii pentru majoritatea brand-urilor precum Fender și Gibson. Astfel, potențiometrele Alpha reprezintă o alternativă bună, utilizând un standard al fabricilor Ibanez, Epiphone și Squier.

pret: 9 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Potențiometru potrivit pentru chitară electrică și chitară bas
  • Poate fi utilizat ca volum sau control de ton
  • Lungime XL
  • Implementare: Split shaft
  • Rezistență: 250 Ohmi
  • Curbă de rezistență: Logaritmic
  • Diametru: 3/8 țoli / inci (9.53 mm)
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți mulțumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii