Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Set cheite chitara clasica Gotoh 35G420-SG

Cod: 103830 / Brand: Gotoh

Cheitele de acordaj GOTOH pentru chitara clasica ofera eleganta, finete si precizie, caracteristici esentiale pentru a transforma instrumentul dumneavoastra intr-unul mai calitativ. Echiparea cheitelor cu butoane perlate, aduce chitarii un plus la capitolul imagine. Sistemul de ancorare dezvoltat de catre GOTOH asigura stabilitate si acuratete in pastrarea acordajului. Rock solid este tehnologia dezvoltata de GOTOH cu privire la sistemul de ancorare care nu permite deplasarile boltului, avand astfel o stabilitate mai mare in timpul reglajului.

Setul de cheite GOTOH 35G420-SG sunt fabricate in Japonia si beneficiaza de garantie 2 ani. 

pret: 109 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Compatibilitate: Chitara clasica tip Kremona, Hora, Toledo, Fender
  • Finisaj: aurit
  • Dispunere pe headstock: 3 partea stanga, 3 partea dreapta
  • Raport precizie: 1:14
  • Fabricat in Japonia
  • Garantie 2 ani
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii