Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Set cheite chitara electrica Gotoh SG381-07-C-L6

Cod: 103822 / Brand: Gotoh
5/5 - 1 evaluari

GOTOH SG381-07-C-L6 este un set de 6 cheite in linie pentru chitara electrica. La constructia acestora s-au folosit tehnologiile GOTOH "Rock Solid" si "Solid Lubrication Coat" unde uleiul clasic a fost inlocuit cu un ulei GOTOH cu proprietati anti-transformare, care reduce frictiunea mecanismului, oferind astfel usurinta in utilizare, stabilitatea acordajului si durata de viata ridicata a cheitelor.
Rock solid este tehnologia dezvoltata de GOTOH cu privire la sistemul de ancorare care nu permite deplasarile boltului, avand astfel o stabilitate mai mare in timpul reglajului. Raportul de precizie de 1:16 permit acestor cheite o precizie ridicata. 

Setul de cheite GOTOH SG381-07-C-L6 este fabricat in Japonia si beneficiaza de garantie 2 ani.

pret: 179 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

REVIEW-uri CLIENTI
(1 comentarii)
Cristian Valeiru - 17.01.2017
Am comandat aceste chei si am schimbat cheitele de pe veche chitara pe care eram pregatiti sa o fac caodu unui prieten. Acum am cel mai stabil acordaj si vreau sa le multumesc baietilor de la magazin pentru comanda rapida si pentru montaj. Recomand tutuor care au un instrument bun sa schimbe cheitele cu acest model de la Gotoh.
  • Compatibilitate: Chitara electrica tip Fender, Ibanez, Schecter
  • Finisaj: cromat
  • Dispunere pe headstock: 6 in linie
  • Raport precizie: 1:16
  • Greutate: 36gr per bucata
  • Fabricat in Japonia
  • Garantie 2 ani
  • Pachetul contine manual de instalare, piulite, saibe si suruburi pentru montare.
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii