Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Set cheite chitara electrica si acustica Gotoh SG-381-07-GG-L6

Cod: 103832 / Brand: Gotoh

GOTOH SG-381-07-GG-L6 este un set de 6 cheite dispuse 6 in linie, pentru chitara electrica, acustica si electroacustica. La constructia acestora s-au folosit tehnologiile GOTOH "Rock Solid" si "Solid Lubrication Coat" unde uleiul clasic a fost inlocuit cu un ulei GOTOH cu proprietati anti-transformare, care reduce frictiunea mecanismului, oferind astfel usurinta in utilizare, stabilitatea acordajului si durata de viata ridicata a cheitelor.
Rock solid este tehnologia dezvoltata de GOTOH cu privire la sistemul de ancorare care nu permite deplasarile boltului, avand astfel o stabilitate mai mare in timpul reglajului. Raportul de precizie de 1:16 permit acestor cheite o precizie ridicata. 

Setul de cheite GOTOH SG-381-07-GG-L6 este fabricat in Japonia si beneficiaza de garantie 2 ani.

pret: 273 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Compatibilitate: Chitara electrica tip Fender, Schecter, Ibanez, Aria, Soundsation
  • Finisaj: aurit
  • Dispunere pe headstock: 3 partea stanga, 3 partea dreapta
  • Raport precizie: 1:16
  • Greutate: 36gr per bucata
  • Fabricat in Japonia
  • Garantie 2 ani
  • Pachetul contine manual de instalare, piulite, saibe si suruburi pentru montare.
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii