Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Set cheite chitara Soundsation SMH-V2-C-6R

Cod: 103102 / Brand: Soundsation

Soundsation este unul dintre producătorii preferați de lutierii de chitare, producând piese de schimb de calitate, la prețuri accesibile pentru mai multe categorii de instrumente precum chitară clasică, acustică, electrică, bas, mandolină și multe altele. Setul de chei de acordaj SMH-V2-C-6R este special conceput pentru chitarele electrice vintage cu chei de acordaj pe partea dreaptă, aliniate. Finisajul acestora este cromat.

pret: 57 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Compatibilitate: chitară electrică vintage, cu 6 chei de acordaj pe partea dreaptă a capului
  • Finisaj: cromat
  • Prețul este pe set, 6 cheițe
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii