Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Sprijin chitara ErgoPlay Troster

Cod: 101983 / Brand: ErgoPlay

ErgoPlay Tröster este suportul cel mai ajustabil. Ambele brațe pot fi ajustate la unghiuri și lungimi diferite. Ventuzele pot fi deplasate în raport cu poziția de sprijin.ErgoPlay Tröster este cel mai apreciat sprijin de chitara de catre muzicienii profesionisti. ErgoPlay te ajută sa pui chitara în poziția optimă de cantat și poate elimina durerea de spate cauzată de poziționarea incorectă. Produs de inaltă calitate fabricat in Germania.

pret: 324 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

Suport de 125 mm
Cauciuc moale
Inaltime ajustabila
Unghi ajustabil
Balanseaza greutatea
Include 2 bucati folie adeziva

REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii