Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Stativ chitara clasica Boston SGS-20-CG

Cod: SGS-20-CG / Brand: Boston

Acesta ste un stativ revolutionar pentru chitara ce de potriveste la chitara clasica. Este unicul stativ de chitara ce iti permite sa stai in picioare sau sa folosesti doua chitare pe scena fara a schimba chitarele. Spre deosebire de stativele conventionale acesta se fixeaza pe corpul chitarei clasice si ramane foarte stabil. Se poate regla inaltimea dar si unghiul chitarei pentru o cat mai buna si confortabila pozitionare. Se potriveste si la chitara flamenco.

pret: 360 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii