Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Tuner si Metronom digital Planet Waves PW-MT-02

Cod: 101406 / Brand: Planet Waves

Metronomul electronic digital Planet Waves PW-MT-02 este esential pentru exercitiu, si este capabil sa realizeze diverse diviziuni de asuri, atat pentru muzicienii incepatori, cat si pentru cei avansati.

Metronomul dispune de un sunet puternic de tip woodblock, reglare de tempo si beats per measure, si de asemenea de variatii de divizie, realizand atat pattern-uri ritmice simple, cat simaicomplexe. Tunerul chromatic incorporat indica inaltimea corecta pe un display usor de citit. Nu in ultimul rand, interfata metronomului digital Planet Waves PW-MT-02 este usor de utilizat.

pret: 75 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Producator: Planet Waves
  • Model: PW-MT-02
  • Metronom si Tuner
  • Sunet de woodblock
  • Reglare beats per measure / timpi in masura
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii