Garantie 36 luni

plus alte garantii speciale

Livrare Gratuita

la comenzi de peste 399 lei

Montaj Gratuit

in Bucuresti si imprejurimi

Plata in Rate

prin card de cumparaturi

Returnare

in termen de 14 zile

Instrument la schimb

in perioada de service

1.294 lei
la comanda
+
102380
Livrare gratuită
Metode de plată
Avantajele achiziției
Ai găsit în altă parte mai ieftin?

Dealer Autorizat BOSS - Roland Romania

Mobil, alimentat cu baterii si plin cu o selectie variata de amplificari si efecte BOSS de calitate, ME-80 este procesorul de ton compact ideal pentru chitaristi. O interfata bazata pe butoane prietenoase face simpla apelarea sunetelor mari in câteva secunde, in timp ce modurile de operare usor selectabile va ofera flexibilitatea unei pedale individuale on/off sau reaccesarea instanta a setarilor complexe de multi-efecte. Noile intrerupatoare de picior unice va ofera dublu control fata de modele anterioare, pentru o comutare eficienta si intuitiva intre efecte, selectie a patch-urilor si modelarea sunetului in timp real in timp ce cântati pe scena. Software-ul gratuit BOSS TONE STUDIO deschide chiar mai multe posibilitati tonale, oferind o interfata grafica moderna pentru tweaking si organizare de sunete de pe computerul dumneavoastra, plus o conexiune web pentru BOSS TONE CENTRAL pentru acces direct la gig-uri gata facute, gratuite, create de chitaristii de top profesionisti si mult mai mult.

 • - Multi-efect de podea compact si puternic, cu o interfata simpla bazata pe buton
 • - Opt categorii de efecte simultane, fiecare cu multe tipuri de efecte
 • - Tonuri formate cu usurinta de a folosi pedalele preferate
 • - Include o selectie masiva de efecte de calitate superioara, de la pedale BOSS clasice la cele mai recente efectele MDP
 • - Amplificatoare COSM de top actualizate, derivate din GT-100
 • - Opt intrerupatoare de podea multifunctionale si pedala de expresie
 • - Mod manual de pedala stil on/off, mod de memorie pentru comutarea setarilor complete de patch-uri
 • - Sectiunea Delay include functia de Phrase Loop cu 38 de secunde de inregistrare
 • - Functioneaza cu sase baterii tip AA sau cu adaptor AC din seria PSA optional
 • - Interfata USB audio/MIDI incorporata
 • - Software-ul gratuit BOSS TONE STUDIO va permite sa editati si sa organizati tonuri de pe computerul dumneavoastra si de asemenea, sa ascultati inainte si sa descarcati patch-uri gratuite direct de pe site-ul BOSS TONE CENTRAL

BOSS TONE CENTRAL: locul tau pe internet pentru patch-uri gratuite, instructiuni Video, sfaturi ale artistilor si multe altele

BOSS TONE CENTRAL este destinatia finala pentru toti cântaretii care folosesc produse BOSS de chitara. Obiectivul initial al acestui nou portal web puternic este ME-80, iar pedale compacte si alte multi-efecte BOSS vor fi incluse pe masura ce site-ul va creste. Acum aveti acces la un continut mare pentru ME-80, inclusiv clipuri video demo si patch-uri gratuite create de chitaristi celebri, profesionisti. Intrati si verificati din când in când pentru patch-uri suplimentare, video-uri ”Cum sa...”, interviuri cu artisti si multe altele. Daca va plac efectele BOSS, BOSS TONE CENTRAL este locul dvs. ideal!

O mare selectie de efecte BOSS intr-o singura pedala

Nu conteaza ce stil cântati, este usor sa creati sunetele personale proprii cu gama larga de efecte incluse ale lui ME-80. O istorie completa de procesare tonala BOSS este la comanda ta, de la mai multe overdrive-uri si distorsiuni la wahs, efecte mod, schimbare pitch-uri, delay-uri si altele. Tehnologia BOSS inovatoare de Procesare Multi Dimensionala (MDP) este reprezentata de atmosfera unica, spatioasa a Terra Echo-ului si distinctive posibilitati de modelare a Overtone-ului. Preamplificatoarele COSM actualizate includ noi adaugari, cum ar fi Crunch si Metal, plus un preamplificator de curent alternativ proiectat pentru chitara acustica/electrica. Panoul pedalei poate fi utilizat pentru controlul volumului cu piciorul si pentru efecte, cum ar fi wah, schimbarea octavei, Freeze si puteti, de asemenea, sa controlati parametrii efectelor, cum ar fi modul ratei, intârzierea oscilatiei si mai multe, pentru modelarea expresiva a sunetului in timp real.

Satisfactie instantanee cu butoane dedicate

Spre deosebire de procesoarele multi-efect tipic actionate cu ajutorul meniului, care sunt complicate si neintuitive, folosirea ME-80 este la fel de usoara ca folosirea unui pedale. Efectele sunt organizate in opt categorii logice care pot fi toate active in acelasi timp. Sapte categorii contin efecte de mai multe tipuri la alegere, plus butoane dedicate pentru selectarea unui tip si ajustarea lui cu un set de parametri gasiti in versiunea efectului de pedala. Categoria Pedal FX are propriul buton pentru atribuirea rapida a unui tip de efecte speciale sau functii care sa fie controlate cu piciorul cu pedala de expresie. Cu aceasta interfata familiara si prietenoasa, este posibil sa accesati si sa cântati tonuri mari instant, ca si când ati folosi un sistem de pedale mare cu pedalele preferate. Dar un avantaj major fata de sistemul de pedale mare este ca puteti sa salvati toate setarile curente ale butonului la una din 36 de locatii de patch-uri de utilizator ale ME-80, permitându-va sa reaccesati configuratii de efecte personalizate la o simpla apasare de pedala.

Accesare imediata a pedalei sau Putere Multi-FX: Tu decizi

Experienta in folosire, pe care v-o ofera un control de pedala este perfect pentru tonuri tweaking instant. Cu toate acestea, exista momente când comutarea intre un grup intreg de efecte prestabilite este mult mai eficienta, cum ar fi atunci când creati tonuri complexe pentru diferite melodii. Flexibilul ME-80 suporta orice abordare, oferindu-va cele mai bune sunete din lume. În modul manual, categoriile functioneaza ca efecte individuale de pedala, cu ajustare instantanee prin intermediul butoanelor de pe panoul de control si on/off cu intrerupatoare de picior dedicate. Intrând in modul memorie, sapte schimbatoare de picior sunt reconfigurate in mod automat pentru a putea fi selectate de catre utilizator sau patch-uri presetate si banci de patch-uri, permitându-va sa reaccesati direct setari complete de multi-efecte. O pedala de picior in ME-80 este dedicata doar pentru modul de comutare, astfel incât sa puteti comuta intre modul manual si memorie in orice moment doriti, chiar si in mijlocul unei melodii.

Design-ul nou al pedalei de picior va ofera control dublu

ME-80 va ofera acces usor in timp ce cântati, cu opt schimbatoare de picior multifunctionale pentru controlul direct al efectelor on/off, selectia bank/patch si modul de comutare, plus un acces facil la functiile alternative, cum ar fi tap tempo, tuner, control Looper si multe altele. O functie de control speciala (CTL) este, de asemenea, atribuita in fiecare patch, permitându-va sa comutati efecte grupate on/off sau sa ajustati un parametru specific in timp real. Stilul pedala de picior recent dezvoltat ofera doua switch-uri in spatiul ocupat doar de unul in modelele anterioare, permitând BOSS sa doteze ME-80 cu o gama generoasa de controlere operate cu piciorul, pastrând in acelasi timp unitatea extrem de compacta si mobila. În plus fata de cele opt pedale de picior principale, pedala de expresie este echipata cu un comutator de deget de picior integrat care comuta intre volumul la picior si setarea curenta Pedal FX.

Interfata USB Audio/MIDI incastrata

Prin USB, va puteti conecta la computer si captura iesirea din ME-80 direct in DAW-ul dumneavoastra favorit pentru a inregistra tonuri profesionale cu preamplificatoare si efecte COSM. Este de asemenea posibil de a monitoriza efectele de sunet ME-80 in timp ce inregistrati un semnal neprelucrat intr-o pista DAW, iar dupa aceasta, utilizând functia Loopback USB, sa "re-amplificati" pista cu ME-80, modificând butoanele când ascultati melodia, pentru a captura tonul perfect. Transferul MIDI prin USB este de asemenea posibil, permitându-va sa selectati patch-urile ME-80 de la computer, sa trimiteti date cu pedala de expresie si de control in software si patch-uri de swap prin BOSS TONE STUDIO.

Editeaza si organizeaza tonuri si se conecteaza la Internet cu BOSS TONE STUDIO

Disponibil ca download gratuit, aplicatia BOSS TONE STUDIO ofera o interfata grafica primitoare pentru modificarea efectelor ME-80 de pe computer Mac sau Windows prin USB. Software-ul face usoara salvarea, editarea, organizarea patch-urilor si incarcarea lor in ME-80 dupa cum va este necesar pentru diferite concerte si alte aplicatii. Când computerul are acces la Internet, BOSS TONE STUDIO ofera, de asemenea, o conexiune integrata pe site-ul BOSS TONE CENTRAL, permitându-va sa accesati si sa descarcati patch-uri gata create de chitaristi profesionisti de top, direct in ME-80-ul dumneavoastra! În plus fata de extinderea paletei de tonuri, aceste patch-uri gratuite va ofera o baza solida pentru a crea propriile dvs. patch-uri cu ajutorul gamei largi de efecte ale ME-80.

Design:
 • Floorboard
Efect:
 • Octaver
Utilitate:
 • Chitara

Nu a fost găsit niciun mesaj

Scrie un comentariu

 • Patch-uri: 36 (User) + 36 (Preset)
 • Pedale: 8 pedale switch, 1 pedala expresie

Conectivitate

 • GUITAR INPUT jack: 1/4-inch phone type
 • Gt. AMP OUTPUT L/MONO, R jack: 1/4-inch phone type
 • REC OUT/PHONES jack: Stereo miniature phone type
 • AUX IN jack: Stereo miniature phone type
 • USB COMPUTER port: USB type B
 • DC IN jack
 • Alimentare baterii Alkaline (AA, LR6) x 6 sau baterii Carbon-zinc sau adaptor AC
 • Consum de curent: 200 mA
 • Durata de functionare aproximativa cu baterii: Alkaline: aprox. 7 ore; Carbon: aprox. 2ore

Accesorii incluse

 • Owner's Manual
 • Baterii Alkaline (AA, LR6) x 6
 • "Read Me First" Leaflet

Alte specificatii

 • Conversie AD: 24 bits + AF method (Adaptive Focus method)
 • Conversie DA: 24 bits
 • Frecventa de sampling: 44,1 kHz
 • Nivel nominal de intrare: GUITAR INPUT: -10 dBu; AUX IN: -20 dBu
 • Impedanta de intrare: GUITAR INPUT: 1 M ohm; AUX IN: 27 k ohms
 • Nivel nominal de iesire: Gt. AMP OUTPUT L/MONO, R: -10 dBu; REC OUT/PHONES: -10 dBu
 • Impedanta de iesire: Gt. AMP OUTPUT L/MONO, R: 2 k ohms; REC OUT/PHONES: 44 ohms
 • Impedanta load recomandata: Gt. AMP OUTPUT L/MONO, R: 10 k ohms or greater; REC OUT/PHONES: 16 ohms or greater
 • Display: 7 segmente, 2 cifre LED
 • Dimensiuni: 447 mm x 231 mm x 70 mm
 • Greutate: 3,6 kg