Pedalele Chorus dau profunzime sunetului tău. Adăugarea chorus la un ton curat introduce o textură bogată, excelentă pentru ritm și linii de solo. Efectele chorus se concentrează pe frecvențele înalte ale chitarei astfel încât să adăugați claritate, tăind în mod natural un mix de bandă.

Pedalele chorus sunt la prețuri accesibile.

103422
Pedala Chorus BOSS CH-1 ofera un sunet de cor clasic, inalte clare si un efect stereo unic, variabil intre canalele din stanga sau dreapta.
466 lei
Disponibil
+
103420
Efectul Chorus CE-5 produs de BOSS, acopera o gama larga de frecvente si ofera filtre low-cut. Acest dispozitiv, permite utilizatorului sa creeze orice chorus, de la unul simplu si curat, pana la unul puternic, prezent in muzica contemporana.
459 lei
la comanda
+
116573
Pedala compactă NUX NCH-2 Rivulet dispune de tehnologie DSP de ultimă oră pentru a produce o combinație perfectă de sunete analogice și digitale. Inginerii NUX au dezvoltat un algoritm care imită principiul cipurilor BBD, componenta cheie a efectului Chorus Analog. Folosind...
252 lei
la comanda
+
116950
Pedala NUX Analog Chorus din seria Reissue ofera sunetul legendar de chorus din anii '80, cand majoritatea chitaristilor foloseau acest efect. Aceasta este bazata pe un circuit pur analog de tip BBD pentru un sunet autentic care variaza de la shimmer subtil la vibrato.
186 lei
Disponibil
+
Reducere 9%
117198
Sintetizatoare, chitara electrica, bas, la orice vă puteți gândi. Komerebi va genra frumusețea flangerului și efectul de chorus asupra oricărui lucru pe care îl puneți prin el.  Dispune de trei puncte ale patch-uri de sintetizatoare modulare și semi-modulare,...
1.102 lei 1.001 lei
Discount: 101 lei
Disponibil
+
Filtreaza
Brand