Claviaturi

O tastatură muzicală este un set de clape mecanice cu pârghii sau chei depresibile pe un instrument muzical. Tastaturile conțin în mod obișnuit taste pentru a reda cele douăsprezece note ale scalei muzicale, cu o combinație de taste mai mari, mai lungi și taste mai mici, mai scurte care se repetă la intervalul unei octave.

Apasarea unei taste de pe tastatură face ca instrumentul să producă sunete - fie prin lovirea mecanică a unei corzi, a unui pian acustic sau electric, clavichord), sau activarea unui circuit electric pe tastaturi electrice și electronice,(Hammond organ, pian digital, sintetizator). Deoarece instrumentul cu tastatură cel mai frecvent întâlnit este pianul, aspectul tastaturii este adesea denumit tastatura de pian.

Oferta de claviaturi Music and More include piane digitale, claviaturi MIDI, orga electronica pentru incepatori si copii, claviaturi cu ritmuri, sintetizatoare, piane digitale portabile si multe altele instrumente, la preturi avantajoase. 

De asemenea, in subcategoria Echipamente si Accesorii veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a extinde functionalitatea claviaturilor dumneavoastra.