Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Lampa clip Roland LCL-30

Cod: LCL30 / Brand: Roland

Dealer Autorizat Roland - Music and More

Roland LCL-30 este o lampa clip puternica, echipata cu 10 LED-uri ce au o durata de viata de pana la 100.000 de ore de functionare. Lampa este ideala pentru partituri mari dar si pentru stand de orchestra datorita gatului flexibil tip gooseneck care indreapta fasciculul catre portiunea dorita. LCL-30 este alimentat de 3 baterii tip AA, sau poate fi conectat la tensiune cu ajutorului adaptorului AC, ambele incluse. 

pret: 190 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Culoare alba, puternica, cu ajustarea luminozitatii
  • 10 LED-uri cu o durata de viata de 100.000 ore
  • Clip puternic si rezistent
  • Baterii si alimentator incluse.
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii