Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Husa Transport Orga Electronica Soundsation SB13-B170B

Cod: 102152 / Brand: Soundsation

Husa claviatura, orga 4 octave. Confectionata din material water-proof- impermeabil, echipata cu fermoare de calitate, captusita la interior cu burete de 10 mm si prevazuta cu buzunar mare pentru accesorii diverse. Husa este potrivita pentru orga electronica, sintetizator si claviatura MIDI de 4 octave.

Dimenisuni: 87x33x10 cm.

pret: 99 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Husa orga electronica, claviatura MIDI, sintetizator - 4 octave (verificati dimensiunile claviaturii pentru compatibilitate)
  • Lungime: 87 cm
  • Latime: 33 cm
  • Adancime: 10 cm
  • Captuseala: 10 mm
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii