Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Husa pian digital Roland CB-88RL

Cod: 102415 / Brand: Roland

Dealer Autorizat Roland - Music and More

Husa pentru transport Roland CB-88RL este de tip custom-made, fiind proiectata pentru a proteja claviaturile in timpul transportului si depozitarii. CB-88RL este realizata pentru a incadra instrumentele cu 88 clape, precum Roland RD-300NX, FP-4F, RD-700NX.

Aceasta husa dispune si de un buzunar exterior incapator ce permite stocarea adaptoarelor de alimentare AC si a altor obiecte. Nu in ultimul rand, husa este captusita in interior pentru a proteja controllerele precum knob-urile si fade-urile claviaturilor.

pret: 391 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Material: Poliester
  • Accesorii incluse: Pouch x 1; Pad x 2; Manual de utilizare
  • Dimensiuni: 1574 mm x 386 mm x 142 mm
  • Greutate: 1,4 kg
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
VEZI SI ACESTE PRODUSE ...
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii