Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Pedala de sustain Yamaha FC4

Cod: 102840 / Brand: Yamaha

Dealer Autorizat Yamaha - Music and More România

Adăugați expresivitate claviaturii dumneavoastră cu pedala de sustain Yamaha FC4. Această pedală de sustain este proiectată pentru a avea aceeași acțiune ca pedala de sustain a unui pian acustic, fiind de multe ori alegerea muzicienilor. Construcția solidă și cablul de 182 cm asigură o fiabilitate sporită și o utilizare confortabilă. FC4 poate fi folosită și pentru sintetizatoare, module de sunete și drum machine-uri, cu funcția de FS controller.

pret: 299 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Cablu de 182 cm
  • Conector jack 1/4" (phone plug)
  • Poate fi conectată la orice claviatură Yamaha echipată cu connector de 1/4" pentru pedală de sustain
  • Poate fi utilizată și cu funcția de switch
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii