Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Pedala de sustain Yamaha FC5

Cod: FC-5-5668 / Brand: Yamaha

Dealer Autorizat Yamaha - Music and More România

Pedala de sustain Yamaha FC5 este utilă pentru claviaturile electronice Yamaha ce dispun de o intrare jack etichetată „SUSTAIN”. Aceasta poate fi utilizată în același fel ca pedala de sustain a unui pian acustic. Suprafața inferioară este cauciucată pentru a nu aluneca pe podea în timpul utilizării. Yamaha FC5 poate fi utilizat și ca un controller de tip FS pentru sintetizatoare, module de sunete și drum machine-uri.

pret: 169 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Cablu 1,5 m
  • Conector jack 1/4" (phone plug)
  • Pedala poate fi utilizată și cu funcție de switch
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii