Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Pedala sustain Fatar VFP1/25

Cod: 103274 / Brand: Fatar
5/5 - 1 evaluari

Pedala profesionala de sustain VFP1/25 este produsa in Italia de Fatar si este compatibila cu majoritatea claviaturilor echipate cu intrare jack pentru pedala de sustain. Pedala VFP1/25 este echipata cu un comutator ce schimba polaritatea. Astfel, pedala poate fi utilizata astfel cu majoritatea modelelor de orga electronica, MIDI controller si sintetizator. Include cablu de conectare cu jack de 6.35mm/1/4" standard.

pret: 109 lei

IN STOC
Livrare imediată.

REVIEW-uri CLIENTI
(1 comentarii)
Anastasie Ionut - 27.06.2016
Merge si la Korg PA4x si la Tyros 5. Excelent pret si se simte bine la apasare. Mi-am luat doua la pret de una de la Korg sau Yamaha.
  • Pedala de sustain Fatar
  • Compatibila cu claviaturile Yamaha, Roland, Korg, M-Audio, Nektar, Acorn si multe altele
  • Fabricata in Italia
  • Confectionata din metal cu talpa sprijin sistem antialunecare
  • Include cablu de conectare cu jack de 6.35mm/1/4" standard.
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii