Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Pedala sustain Nektar NP-1

Cod: 103415 / Brand: Nektar

Avand o constructie solida si robusta, pedala universala Nektar NP-1 este gata sa reziste celor mai rele "tratamente" ; poti s-o lovesti cu piciorul, sa sari pe ea, sa o arunci cat mai departe de tine, ea va rezista eroic. Nu va faceti griji cu privire la compatibilitate, NP-1 are un comutator de polaritate, care se asigura de functionarea perfecta cu orice claviatura, sintetizator sau pian digital. In plus, cauciucul aflat in punctele de rezistenta pastreaza pedala intr-o pozitie fixa, iar cablul de 1.8m permite mobilitate maxima. Daca sunteti in cautarea unei pedale universale, intr-un buget restrans, Nektar NP-1 este alegerea perfecta pentru Dumneavoastra.

pret: 78 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Design solid si robust, perfect pentru acasa, studio sau scena.
  • Comutator de polaritate, permite compatibilitatea cu majoritatea claviaturilor.
  • Cablu de 1.8m, cu jack de 6.3mm
  • Cauciuc antiaderent, pastreaza pedala intr-un loc fix.
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii