Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Soundsation FV200-EXP - Pedala de volum Claviaturi-Sintetizatoare

Cod: FV200EXP / Brand: Soundsation

Seria de pedale CONTROL au fost produse pentru o folosire precisa si confortabila datorita deschiderii largi si materialelor folosite pentru ca piciorul sa nu alunece de pe aceasta. FV200-EXP a fost proiectata pentru claviaturi, piane si sintetizatoare digitale si este compatibila cu produsele Roland. Butonul lateral poate fi folosit pentru stabilirea volumului minim. Vine la pachet cu un jack stereo la 90°, de dimensiune 6,3mm si lungimea de 1.75m pentru o conectare directa. Un produs must-have pentru a imbogatii posibilitatile de expresie si controlul asupra sunetului.

pret: 119 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Pedala de volum cu jack stereo pentru claviaturi, piane digitale si sintetizatoare
  • Cablu de 1.75m si jack stereo de 90° 6,3mm
  • Potentiometru de 10K Ohm
  • Buton lateral de 50K Ohm pentru setarea volumului minim
  • Compatibil si cu produsele Roland
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii