Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Bancheta de pian reglabila Soundsation SBH-103V-SBK

Cod: SBH103VSBK / Brand: Soundsation

Bancheta de pian confectionata din lemn de calitate si finisaje de clasa, cu sistem de reglare al inaltimii din metal si imbracata in material Velur. Lemn satin.

pret: 349 lei

IN STOC
Livrare imediată.

  • Adjustabila in inaltime: 445-535 mm
  • Dimensiunea sezutului: 540x 230mm
Pozitiv. Un adult de peste 90 de kg, s-a asezat pe bancheta de pian, s-a balansat si aceasta este destul de robusta si sigura. Sistemul de metal este asemenator cricului auto si este foarte bine realizat. Vine uns cu vaselina pentru a fi silentios.
Negativ. Velurul poate capata urme de uzura dupa folosinta indelungata. Nu beneficieaza de spatiu de depozitare pentru partituri.
Comparatii.  Comparata cu modelul Soundsation KB-100 , bancheta de pian Soundsation SBH-103 poate fi folosita de profesor si elev in acelasi timp, latimea si robustetea permit acest lucru.

 

 

REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii