Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Soundsation 0903 - Stativ Acordeon

Cod: 100609 / Brand: Soundsation

Acordeonul este un instrument mare si greu, in special in versiunea de 120 basi. Acest stativ de acordeon este stabil si foarte puternic, poate sustine cele mai grele instrumente si permite ajustarea pentru a canta in picioare sau asezat. Dedicat pentru toate tipurile de acordeon, de la cel clasic la cel electronic. Este realizat din cele mai bune materiale, prevazut cu sisteme de fixare cu mansoane de cauciuc si elemete anti-alunecare. Are inclus un sistem telescopic cu amortizare la revenirea in pozitia stat pe scaun.

Artisti precum Boris Karlov, Marc Berthoumieux, Vladimir Denissenkov sau Richard Galliano folosesc stativ de acordeon in concertele sale.

Fabricat in Italia

pret: 969 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii