Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Stativ de orga pian digital Roland KS-2X

Cod: KS2X / Brand: Roland

Dealer Autorizat Roland - Music and More

Roland KS-2X este un stativ de pian clasic, imbunatatit prin structura dubla de tip X. Acest lucru imbunatateste stabilitatea instrumentului si in acelasi timp, nu lasa loc de erori, fiind foarte rigid. Inaltimea se ajusteaza foarte usor, iar blocarea se face cu ajutorul parghiei cu arc. Pad-urile de cauciuc pot fi asezate astfel incat instrumentul sa aiba stabilitate chiar si pe zonele neregulate.

Roland KS-2X poate fi extins cu ajutorul stativului KS-STX, astfel utilizatorul avand posibilitatea de a folosi mai multe claviaturi pe mai multe nivele.

pret: 320 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Structura rainforsata de tip dublu-X
  • Material: Tub de otel de inalta calitate
  • Reglare usoara a inaltimii, blocare cu ajutorului parghiei cu arc
  • Suport de cauciuc mobil
  • Greutate maxima suportata: 68kg
  • Posibilitate extindere cu ajutorul stativului KS-STX
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii