Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Stativ de orga pian digital Roland KS-G8B

Cod: 102817 / Brand: Roland

Dealer Autorizat Roland - Music and More

Stativul pentru claviaturi KS-G8B produs de Roland este un stativ portabil ce oferă un suport extrem de stabil pentru claviaturile cu 88 de clape, precum workstationul Roland FA-08 sau pianul digital Roland RD-800. Design-ul stativului este deschis, are un finisaj negru, un aspect plăcut, și este realizat din oțel cu legături rigide pentru stabilitate maximă în orice situație de interpretare. În plus, stativul Roland KS-G8B se pliază pentru a putea fi transportat ușor, iar înălțimea acestuia poate fi ajustată pentru a interpreta stând în picioare, sau așezat pe scaun. În plus, stativul poate susține și o claviatură secundară, prin produsul opțional Roland KS-STG8.

pret: 879 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Stativ rezistent și stabil proiectat pentru claviaturile cu 88 clape, precum Roland FA-08 și Roland RD-800
  • Înălțime ajustabilă în 3 poziții
  • Pliabil pentru transport și stocare ușoară
  • Proces de asamblare ușor, utilizând o cheie de tobe (inclusă)
  • Include patru clip-uri pentru prinderea cablurilor
  • Poate fi extins cu stativul opțional Roland KS-STG8
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii