Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Stativ de orga pian digital Roland KS-PRO-K

Cod: 104351 / Brand: Roland

Dealer Autorizat Roland - Music and More

Stativul Roland KS-PRO-K are o baza puternica, ideala pentru sustinerea pianelor digitale, a sintetizatoarelor, consolelor DJ, mixerelor, rack-urilor si nu numai. Constructia din aluminium permite acestui stativ sa aiba o greutate redusa, dar in acelasi timp sa suporte 90 de kg. Acest stativ este echipat cu cleme pentru cable management, oferind un aspect placut atat pe scena, cat si in studio. Roland KS-PRO-K este un stativ portabil, bratele si picioarele se pliaza complet, stativul devenind compact si usor de transportat in husa dedicata, inclusa in pachet. 

pret: 988 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Material: Aluminium
  • Brate si picioare pliabile pentru portabilitate
  • Bratele se extind, pentru a fi compatibile cu diferite instrumente
  • Posibilitate extensie cu ajutorul stativului Roland KS-PRO-2T
  • Husa de transport inclusa                         
  • Greutate maxima suportata: 90kg  
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii