Cort a lansat noul model de chitara electrica G290 FAT

26-06-2019
Cort chitara electrica G290 FAT - Music and More

Primul lucru pe care îl observi la noua chitară electrică Cort G290 FAT este exteriorul. Disponibilă în două culori, Bright Blue Burst și Antic Violin Burst, G290 va întoarce cu siguranță privirile celor din jurul tău. În plus, prețul acestei chitare este surprinzător de prietenos cu portofelul tău.

Acest model este alcătuit dintr-un corp de swamp ash, cu top "flame maple", ce lasă o impresie mai bună decât s-ar putea aștepta pentru un instrument din această gamă de prețuri. De asemenea, gâtul și fretiera sunt construite din arțar birdseye.

Cort G290 dispune de doze humbucker (VTH-77), cu un output mare, ce concurează cu ușurință celor mai moderne sound-uri rock și metal. Acestea sunt legate la un comutator cu 5 căi ce vă oferă o gamă largă de tonuri.

 

 

G290 FAT vine echipat și cu un tremolo model Cort CFA-III din oțel inoxidabil și cheițe de acordaj cu blocare pentru și mai multă acuratețe și claritate a tonului și a performanțelor tale, iar tija de reglaj este ușor accesibilă, la baza gâtului, pentru ajustări rapide, fără complicații.

 

 

Cu un vibe ce aduce aminte de chitarele Suhr, noul Cort G290 FAT este un instrument ce vine la o fracțiune din prețul multor chitări moderne de înaltă performanță sau chitări "boutique" și oferă versatilitate și calitate pentru orice chitarist.

 

Postari

Nu exista recenzii

Adauga recenzie