117410
Livrare
Plata
Avantaje

Garanție 2 ani

    Tag-uri

Un bas grozav cu un amestec potrivit de design atemporal și caracteristici moderne. GB74JJ combină un design clasic cu elemente electronice îmbunătățite, pentru a vă oferi cele mai bune specificatii din trecut și viitor

Este ușor, dar are un sunet surprinzător de puternic, strâns și puternic, cu accent pe gama medie. Acest bass face din Swamp Ash un ton iubit de basistii care doresc un ton fundamental puternic, care să treacă și să fie auzit clar în mix. Frumusețea naturală îl fac ideal pentru finisaje transparente și naturale.

Gâtul de arțar dur canadian oferă putere și stabilitate, precum și contribuie la un ton de proiectie puternica, cu o gamă medie superioară detasată. Dens și rigid, dar cu o cantitate potrivită de flexibilitate tactilă, acesta răspunde sensibil la tehnicile dvs. de atac cu o mulțime de articulații și putere.

Noile pickup-uri single-coil în stil Voiced Tone J completează perfect sunetul acustic robust al basului cu claritate modernă, transparență și căldură vintage. Dezvoltate cu grijă de inginerii Cort, bazându-se pe decenii de experiență în bobinarea pickup-urilor, pickup-urile au componente de cea mai înaltă calitate și tehnici de bobinare pentru a permite caracterul natural al chitarei să fie livrat cu fidelitate amplificatorului.

Bridge-ul pe bas are o mare valoare. Acesta este locul în care energia corzilor vibrante este transferată în corp, jucând un rol critic în modelarea sunetului general al instrumentului. Bridge-ul Omega este construit din oțel solid și prelucrat cu cel mai înalt nivel de precizie pentru cea mai buna funcționalitate și integritate sonică.

Tunerele Hipshot Ultralite abordează o problemă majoră asupra multor basuri electrice clasice și moderne: greutatea care face ca instrumentul să fie greu de gât și să se echilibreze corect, indiferent dacă stai așezat sau în picioare. Aceste tunere reduc foarte mult greutatea oferind în același timp un nivel superb de precizie și stabilitate de acordaj.

Proiectat și implementat pentru a facilita accesul ușor la registrul superior al tastaturii, noua constructie ergonomică a gâtului crește confortul, reducând în același timp stresul tendonului și pozițiile incomode ale încheieturii și degetelor. Acum puteți să vă deplasați solo și să atingeți cele mai înalte note cu încredere, precum și o redare mult îmbunătățită.

Brand:
Cort Guitars
Configuratie doze:
  • Jazz
Culoare:
  • Blue
Doze active / pasive:
  • Active
Mana stanga / dreapta:
  • Mana dreapta
Nr. de corzi:
  • 4
Nr. de freturi:
  • 21
Vezi si aceste produse
  • Nou adaugate
  • Cele mai vandute