Cort Gold-OC8 Nylon

11-05-2020
Cort Gold-OC8 Nylon - Chitara electro-clasica

Cort adaugă o nouă chitară clasică Gold-OC8, la seria chitarelor din categoria flagship.

Cort prezintă Gold-OC8 Nylon, prima chitară clasică introdusă în seria flagship. Reprezentând o abordare modernă a celei mai clasice forme de chitară, Gold-OC8 Nylon oferă materiale excelente, măiestrie superioară și tehnologie de vârf, inclusiv sistemul de preamplificare Fishman Flex Blend. Indiferent dacă muzicianul este un solist sau un cântăreț de muzică folk, pop sau rock, Gold-OC8 Nylon este un instrument pregătit pentru concert

Clasica Gold-OC8 începe cu un design Cutaway Orchestra Model (OM), care este o dimensiune ideală pentru cei care doresc să se simta confortabil. Corpul OM oferă un sunet luminos și mai puternic, de înaltă calitate pentru frecventele medii, mai potrivit pentru fingerpicking decât pentru strumming, în timp ce decupajul venețian permite accesul ușor la tastele înalte. Utilizarea de către Cort a constructiei de tip X (la interior) ajută la crearea unui ton bogat și a unei reacții dinamice care sfidează dimensiunea mai mică a chitarei.

La fel ca omologii săi din seria Gold, chitara clasica Gold-OC8 Nylon a fost proiectată cu un accent principal pe sunetul acustic deosebit, iar sistemul Fishman Flex Blend preia în mod superb tonurile naturale ale chitarei. Preamp-ul ofera o doza sub bridge împreună cu un microfon condenser pentru a oferi chiar și celor mai pretențioși muzicieni tonurile dorite pe orice scenă. Sistemul de  control oferă butoane ergonomice pentru asjustare Volume, Tone și Blend, precum și un tuner încorporat.