Garantie 36 luni

plus alte garantii speciale

Livrare Gratuita

la comenzi de peste 399 lei

Montaj Gratuit

in Bucuresti si imprejurimi

Plata in Rate

prin card de cumparaturi

Returnare

in termen de 14 zile

Instrument la schimb

in perioada de service

Pentru comenzile lansate de luni până vineri între orele 07:00 şi 15:00, beneficiați de livrare în termen de 24 de ore.

Pentru comenzile lansate vineri după ora 15:00, livrarea se va face începând de luni în termen de 24 de ore.

Cost livrare

Costul de livrare pentru comenzile în valoare de peste 399 de lei este GRATUIT spre localităţi unde există sedii ale curierilor noștri. Dacă în localitatea dumneavoastră nu există sedii ale curierilor noştri, puteţi ridica produsele de la cel mai apropiat sediu existent.

Costul minim al unei livrări în valoare de până la 399 de lei este de 25 de lei (TVA inclus şi asigurare integrală) pentru primul kg şi de 1,2 RON (TVA inclus) pe kg suplimentar, pentru localităţile unde există sedii ale curierilor noştri.

Dacă în localitatea dumneavoastră nu există sedii ale acestor curieri, costul minim al unei livrări în valoare de până la 399 de lei este de 25 de lei (TVA inclus şi asigurare integrală) pentru primul kg şi de 1,2 RON (TVA inclus) pe kg/km suplimentari.

Puteţi solicita informaţii privind sediile curierilor prin trimiterea unui email la adresa customer@musicandmore.ro .

Livrarea la o adresă alternativă nu implică costuri suplimentare. Putem respinge o comandă atunci când considerăm că informaţiile nu sunt în conformitate cu politicile noastre de securitate. Dacă adresa pe care aţi furnizat-o nu se potriveşte cu adresa titularului de card, comanda poate fi respinsă în scopul prevenirii fraudelor de tip card de credit.