Livrare Instrumente Muzicale

Costul de livrare al comenzii este estimat în procesul de comandă.
Estimarea este realizată în funcție de greutatea produselor comandate. Estimarea nu ia în calcul localitățile ce nu se află în zona de acoperire a curierilor noștri.
Comenzile sunt livrate prin curier rapid oriunde în România.
 

Pentru comenzile lansate de luni până vineri între orele 07:00 şi 15:00, beneficiați de livrare în termen de 24 de ore.

Pentru comenzile lansate vineri după ora 15:00, livrarea se va face începând de luni în termen de 24 de ore.

Cost livrare

Costul de livrare pentru comenzile în valoare de peste 399 de lei este GRATUIT spre localităţi unde există sedii ale curierilor noștri. Dacă în localitatea dumneavoastră nu există sedii ale curierilor noştri, puteţi ridica produsele de la cel mai apropiat sediu existent.

Costul minim al unei livrări în valoare de până la 399 de lei este de 25 de lei (TVA inclus şi asigurare integrală) pentru primul kg şi de 1,2 RON (TVA inclus) pe kg suplimentar, pentru localităţile unde există sedii ale curierilor noştri.

Dacă în localitatea dumneavoastră nu există sedii ale acestor curieri, costul minim al unei livrări în valoare de până la 399 de lei este de 25 de lei (TVA inclus şi asigurare integrală) pentru primul kg şi de 1,2 RON (TVA inclus) pe kg/km suplimentari.

Puteţi solicita informaţii privind sediile curierilor prin trimiterea unui email la adresa customer@musicandmore.ro .

Livrarea la o adresă alternativă nu implică costuri suplimentare. Putem respinge o comandă atunci când considerăm că informaţiile nu sunt în conformitate cu politicile noastre de securitate. Dacă adresa pe care aţi furnizat-o nu se potriveşte cu adresa titularului de card, comanda poate fi respinsă în scopul prevenirii fraudelor de tip card de credit.

Vă rugăm să rețineți, de asemena, că livrările pot să dureze uneori mai mult decât cele afișate pe site din cauza logisticii de transport sau a stocului de producător sau furnizor.