Dă o pauză mouse-ului tau! - Nektar GX Mini

12-08-2021
Dă o pauză mouse-ului tau! - Nektar GX Mini - Music and More

MINI. PUTERNIC. CONTROL ABSOLUT.
Impact GX Mini se potrivește în rucsacul tau. GX Mini ofera claviatura de control cu 25 mini taste cu sensibilitate la atingere, joystick pentru controlul modulației și chiar integrare Nektar DAW pentru majoritatea DAW-urilor populare. Funcția unică Part 2 adaugă transpunere, stratificare/multi layer și multe altele. Impact GX Mini vă ajută să vă capturați ideile muzicale, indiferent de locul în care vă inspiră!

GX MINI: CONTROL ESENȚIAL CU NEKTAR EXTRA

GX Mini dispune de noua tastatură sensibilă la atingere (dinamica) cu 25 de mini taste. În ciuda dimensiunilor minuscule, le puteți utiliza expresiv și ferm. De asemenea, puteți ajusta răspunsul tastaturii la stilul dvs. de interpretare alegând dintre trei curbe de velocitate.

BEND

Controlați pitch bend, modulația și alte mesaje MIDI în timp real cu joystick-ul. Axa stânga / dreapta este atribuită pitch, axa sus / jos este pre-atribuită modulației și pedalei, dar poate fi alocată și altor mesaje MIDI CC

CONTROL

Controlați-vă DAW cu Nektar GX Mini: Opt butoane dedicate pun funcțiile esențiale DAW chiar la îndemână. Oferiți mouse-ului o pauză și controlați doar cu GXC Mini, toate caracteristicile cu integrarea DAW Nektar pentru cele mai populare DAW. Butoanele sunt, de asemenea, alocabile MIDI pentru utilizare cu orice software.

PARTEA 2

Pe o tastatură cu doar 25 de taste, trebuie să atingeți limitele de autonomie. Aici intervine partea a doua: în timp ce cantați, pur și simplu apăsați unul dintre butoanele dedicate „part 2” și schimbați octava în sus sau în jos, transpuneți, stratificați o altă octavă deasupra - sau comutați complet la un alt canal MIDI. În momentul în care dați drumul butoanelor, Impact GX Mini revine la setările sale originale. Mai mult, orice notă care a fost redată înainte de apăsarea „Partea a 2-a” va continua să fie redată la setările originale - astfel încât să puteți juca și să țineți câteva note de bas, în timp ce cântați un solo deasupra. O caracteristică excelentă de performanță!

HOLD

GX Mini are chiar și un conector cu pedală, astfel încât să puteți conecta o pedală de sustain. Deoarece este programabil, puteți atribui pedalei/conectorului orice alt mesaj MIDI CC.

INTEGRARE NEKTAR DAW: DĂ O PAUZĂ MOUSE-ului TĂU!

Instalați Nektar DAW Integration și cele 8 butoane chiar de deasupra Joystick-ului, vă permit să preluați controlul asupra sarcinilor esențiale din DAW cu Impact GX Mini. Sunt acoperite majoritatea DAW-urilor, inclusiv Ableton Live, Logic, Cubase, FL Studio și Studio One. De asemenea, este inclusă o configurare a șablonului pentru Pro Tools.
Funcțiile de integrare DAW acoperă controlul extins al transpozitiei, incluzând localizatorii de setări, navigare pe piste, deschiderea ferestrelor și navigarea prin patch-uri - fără a atinge niciodată mouse-ul.


CAPTAȚI IDELE - BITWIG 8-TRACK INCLUS

Începeți să produceți, să mixați și să proiectați sunete ca un profesionist din prima zi, cu DAW Bitwig 8-Track inclus. Include peste 50 de instrumente și efecte software pentru utilizare pe până la 8 piste de proiectare audio sau MIDI și puteți utiliza și orice plugin VST terță parte pe care l-ați putea deține. „Pachetul Bitwig Essentials” vine și ca parte a acestui pachet, oferind o selecție extrem de versatilă selectată: bucle/looper, clipuri și eșantioane, pentru a vă face și mai ușor să începeți sa creați.

Cu Nektar DAW Integration puteți controla selecția pistelor și comenzile de transpozitie direct de la Impact GX Mini, făcând din aceasta o combinație fantastică. Dacă abia începeți, veți găsi că acesta oferă modalitatea perfectă de a face primii pași în lumea creației muzicale digitale. Și dacă sunteți deja familiarizați cu utilizarea software-ului pentru computer, veți fi uimiți la ceea ce oferă această combinație!

Viziteaza produsul