Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Shure SV100-A - Microfon Voce

Cod: 103126 / Brand: Shure

Microfonul Shure SV100 dispune de un pattern polar de tip unidirecțional cardioid ce ajută la eliminarea microfoniei, în timp ce oferă un semnal puternic și o calitate sonoră superioară datorită frequency response-ului extins. Microfonul poate fi utilizat pentru discursuri, interpretări karaoke, multimedia și chiar pentru instrumente muzicale. Shure SV100 include un cablu durabil cu jack de 1/4” (6,3 mm) ce poate fi utilizat cu o multitudine de sisteme portabile de înregistrare și karaoke.

pret: 158 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Nucă microfon
  • Husă pentru stocare
  • Frequency response: de la 50 la 15.000 Hz
  • Impedanță: 600 ohmi
  • Nivel semnal: -52 dBV/Pa la 1kHz Pa=94 dB SPL
  • Conector: XLR-¼" (6.3 mm)
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii