Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Set microfoane Soundsation DM38PRO-3P

Cod: 102411 / Brand: Soundsation

Linia de microfoane Soundsation ia in considerare necesitatile muzicienilor. Sunetul excelent, confortul, design-ul si inovatia sunt principalele elemente luate in considerare de producator. Setul de 3 microfoane Soundsation DM38PRO-3P este proiectat pentru a oferi cea mai buna performanta vocala, indiferent de aplicatia in care sunt utilizate. Design-ul este durabil, si va oferi utilizatorului o experienta sonora profesionala in orice aplicatie.

Setul include 3 microfoane pentru scena de tip dinamic, cu un frequency response extins pentru sunet stralucitor si clar. Semnalul de iesire este puternic, si permite reducerea zgomotului de fond in etapa de preamplificare. De asemenea, microfoanele dispund de un comutator on/off, setul include nuca pentru montare si cutie / case de transport.

pret: 189 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Principiu traductor: Dinamic
  • Pattern polar: Cardioid
  • Frequency Response: 60 Hz - 16 kHz
  • Sensibilitate: -55dB±3dB(0dB=1V/Pa la 1kHz)
  • Impedanta output: 600 ±30%
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii