Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Shure ULXD2/Beta58 - ULX4D - Microfon Wireless

Cod: 104354 / Brand: Shure

Setul de microfon si receptor Shure ULXD2/Beta58 este reprezentat de catre celebrul microfon dinamic Shure Beta 58, echipat cu transmitatorul ULXD2 ce ofera o calitate audio superioara, stabilitate in banda de frecventa si criptare de tip AES 256-bit pentru transmisiune sigura. Microfonul este compatibil cu sistemele wireless Shure ULX-D si ofera o autonomie de peste 12 ore folosind acumulatorul original Shure, sau de 11 ore folosind baterii alkaline.

Shure ULXD4 este receptorul compatibil cu sistemul wireless digital Shure ULX-D. Receptorul dispune de caracteristici profesionale cum ar fi: calitate audio digitala 24-bit/48 kHz, criptare de tip AES 256-bit, stabilitate in banda de frecventa si posibilitate montare in rack.

pret: 7.200 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Pachetul contine microfonul Shure ULXD2 Beta58A si receptorul Shure ULXD4
  • Microfon wireless cu receptor digital
  • Posibilitate conectare la retea de receptoare, avand sistemul Wireless Workbench 6 integrat si control de tip AMX/Crestron.
  • Distanta de captare: pana la 30 de metri
  • Plaja de frecvente: 470 – 810 Mhz (in functie de regiune)
  • Latenta: <2.9 ms
  • Criptare de tip AES 256-bit
  • Display LCD
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii