Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Stativ monitor de studio Roland ST-CMS1

Cod: ST-CMS1-5320 / Brand: Roland

Dealer Autorizat Roland - Music and More

Cu noul stativ pentru monitor audio Roland ST-CMS1 puteti monta rapid si usor monitoarele CUBE. Roland ST-CMS1 este un stativ de monitor de studio ce este rezistent, stabil, dispune de o structura sigura, cu picioare din otel si o portiune centrala ajustabila in inaltime cu marcaje. Astfel, va puteti asigura ca monitoarele dumneavoastra se afla in pozitia ideala si sunt montate in siguranta. Ideal pentru studiouri.

Printre altele, stativul pentru monitoare de studio Roland ST-CMS1 este compatibil cu monitoarele de studio Roland CM-110, CM-220, CM-30 si Mobile-CUBE.

pret: 302 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Greutate maxima: 5,6 kg
  • Material: Otel
  • Aplicatie: 3/8 inch, 5/8 inch
  • Accesorii incluse: Manual de utilizare, Prindere cabluri x 3, Adaptor
  • Dimensiuni: 620 mm x 540 mm x 1300 mm (dimensiuni maxime)
  • Dimensiuni, stativ pliat: 125 mm x 125 mm x 755 mm
  • Greutate: 4,4 kg
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii