Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Stativ monitor de studio Soundsation SMON-200

Cod: SMON200 / Brand: Soundsation
5/5 - 1 evaluari

SMON-200 este un stativ ce poate fi ajustat în înălțime, conceput pentru monitoarele de studio. Baza cu formă triunghiulară vă permite să utilizați un spațiu minim pe podea și să beneficiați în același timp de stabilitate îmbunătățită. Un element esențial în alegerea unui stativ pentru monitoarele de studio este izolarea vibrațiilor. De aceea, stativul de monitor SMON-200 include suporți de metal la bază și două benzi de cauciuc pe suprafața de contact cu monitorul, eliminând astfel vibrațiile nedorite. Astfel, stativul de monitoare Soundsation SMON-200 reprezintă o soluție profesională ce se încadrează ușor oricărui buget. Prețul este pe bucată.

  • Stativ realizat din fier cu bază triunghiulară ce reduce dimensiunea fără a compromite stabilitatea
  • Înălțime ajustabilă cu safety pin pentru poziționare sigură și corectă
  • Bază cu suporți de metal pentru izolare perfectă
  • Două benzi de cauciuc pe suprafața de contact a monitorului

pret: 129 lei

IN STOC
Livrare imediată.

REVIEW-uri CLIENTI
(1 comentarii)
Alex - 06.09.2016
Ce greutate maxima sustin ? Am 2 boxe de aprox 6 kg buc.
  • Înălțime (min-max): 69 cm – 130 cm
  • Dimensiuni bază monitor: 23 cm x 23 cm
  • Dimensiuni bază podea: 45 cm x 45 cm x 45 cm
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii