Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Stativ laptop Roland LP-1T

Cod: LP1T / Brand: Roland

Dealer Autorizat Roland - Music and More

LP-1T este solutia optima pentru DJ si instrumentistii ce folosesc un laptop pentru a produce muzica. Indiferent de mediul in care este utilizat, laptop-ul tau beneficiaza de un stativ cu o constructie robusta din aluminium, stabil si sigur. Deasemenea, stativul dispune de un sertar special conceput pentru a gazdui hardul extern, receptorul wireless sau alt device.

Stativul de laptop Roland LP-1T se pliaza, iar pentru un transport usor si sigur se poate folosi husa dedicata, inclusa in pachet. 

pret: 359 lei

MOMENTAN INDISPONIBIL

  • Constructie robusta din aluminium
  • Husa de transport inclusa
  • Dimensiuni: 28 x 23 x 30 cm  
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii