Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Stativ tableta Soundsation TabStand-200

Cod: TABSTAND200 / Brand: Soundsation
5/5 - 1 evaluari

Tabletele și smartphone-uri au devenit instrumente puternice și versatile, solicitate si de muzicieni. Fie ca aveti nevoie pentru a citi partitura sau pentru a reda piesele, cu suportul de tableta Tabstand100 poti avea tableta la îndemână oriunde. Potrivita pentru iPad și Mini iPad este compatibila cu cele mai multe tablete de dimensiuni diferite. Clema permite să-l atașați la un stativ de microfon și datorită joncțiuni rotative poate fi pozitionata vertical sau orizontal.

pret: 59 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

REVIEW-uri CLIENTI
(1 comentarii)
Alexandra D - 17.08.2015
La un sfert de pret fata de orice alta oferta si merge si la multe tablete. Ce-o sa faca concurenta? Recomand tuturor inainte de a cumpara, orice, sa faca un re-search la magazinul acesta, Super.
  • Dimensiunea maxima a tabletei: 191 x 248-283 mm
  • Lungimea bratului de fixare: 150 mm
  • Material: ABS
  • Articulatie rotativa pentru mod portret si landscape
  • Stativ universal compatibil cu majoritatea tabletelor, de dimensiuni diferite
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii