Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Casti audio in-ear Shure SE112-GR-E

Cod: 104095 / Brand: Shure

Căștile Shure SE112 oferă o calitate sonoră excelentă și, în același timp, asigură o izolare fonică superioară. Sunt incluse mai multe dimensiuni de dopuri pentru izolare fonică ce pot reduce zgomotul ambiental cu până la 37 dB.

Shure SE112 sunt căști audio inspirate de tehnologia monitoarelor de scenă, testate de muzicieni profesioniști. Acum puteți utiliza Shure SE112 atât pentru monitorizare, cât și pentru audiție.

pret: 279 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Tip difuzor: Single Dynamic MicroDriver
  • Sensibilitate: 105 dB SPL/mW
  • Frequency Range: de la 25 Hz la 17 kHz
  • Lungime cablu: 127 cm
  • 3 dimensiuni de dopuri de izolare
  • Husă material textil pentru protecție
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii