Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Casti audio in-ear Shure SE425-CL-E

Cod: SE425-CL-E / Brand: Shure

Căștile audio in-ear Shure SE425 utilizează un tweeter și un woofer dedicat pentru a produce un sunet detaliat și balansat. Dispun de cablu detașabil echipat cu conectori cu prindere sigură. Dopurile de izolare fonică sunt disponibile în mai multe dimensiuni și oferă până la 37 dB de reducere a zgomotului ambiental.

Modelul de in-ear Shure SE425 este realizat pe baza celor mai bune sisteme de monitorizare Shure, fiind conceput pentru a oferi o calitate audio de referință în timpul concertelor sau în timpul audiției.

pret: 1.179 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Sensibilitate: 109 dB SPL/mW
  • Impedanță: 22 Ω
  • Frequency range: de la 20 Hz la 19 kHz
  • Tip cablu: detașabil, 1,62 m, wireform fit
  • Tip difuzoare: Dual High-Definition MicroDrivers
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii