Magazin de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii - 021.367.34.63

Comanda ta

Casti audio Yamaha HPH-150 WH

Cod: 102853 / Brand: Yamaha

Dealer Autorizat Yamaha - Music and More România

Căștile audio Yamaha HPH-150 sunt de tip deschis, oferind o paletă sonoră neutră pentru a reda fidel și transparent sunetul instrumentelor muzicale. Fiind proiectate special pentru utilizarea cu instrumentele muzicale electronice, căștile audio HPH-150 oferă o proiecție tonală excelentă, cu un sunet clar și precis ce nu vă va obosi nici după utilizări îndelungate. Fiecare detaliu sonor este reprodus precis.

Design-ul de tip deschis (open-air) al căștilor Yamaha HPH-150 este perfect pentru exersarea la instrumentele muzicale. Astfel, pe lângă calitate sonoră, beneficiați de un confort ridicat pentru un timp îndelungat. În plus, căștile Yamaha HPH-150 sunt echipate cu bureți moi, ușori, din velour, precum și cu un mecanism ce permite răsucirea difuzorului până la 90 de grade, special pentru a se potrivi fiecărei persoane. 

Căștile dispun de un cablu de 2 metri ce permite o conectare ușoară la instrumentul muzical. HPH-150 include de asemenea un adaptor detașabil jack 6,3 mm stereo. Pentru durabilitate, toți conectorii sunt placați cu aur.

pret: 349 lei

LA COMANDA
Livrare în timp scurt (2 - 6 zile lucrătoare).

  • Tip difuzoare: Dinamice, deschise
  • Dimensiune difuzoare: Φ40 mm
  • Impedanță: 48 ohmi
  • Semnal maxim: 1,000 mW
  • Nivel de presiune sonoră (SPL): 101 dB
  • Răspuns în frecvențe: 20 Hz - 20 kHz
  • Greutate: 163 g (cablu inclus)
  • Lungimea cablului: 2,0 m
  • Conectori: 3,5 mm și adaptor 6,3 mm
REVIEW-uri CLIENTI
(0 comentarii)
de 11 ani Music and More este cel mai apreciat retailer de instrumente muzicale și echipamente din România, cu peste 17.000 de clienți multumiți!
Magazinul Music and More furnizează instrumente muzicale și echipamentele de la cei mai cunoscuți producători, la prețuri competitive la nivel european, precum și partituri și metode de studiu. Spre deosebire de alte companii, noi credem în oferta noastră, cu un nivel ridicat de customer service și o consiliere de înaltă clasă din partea angajaților, precum și realizarea de economii fantastice, atunci când comandați online de la noi. detalii